Verslag Inloopochtend 5 September

Het was er een memorabele inloopochtend

We hadden gerekend op een kleine opkomst omdat er een paar lotgenoten of met vakantie waren of nogal wat ingrijpende ingrepen te wachten stonden.

Maar er kwamen 2 nieuwe lotgenoten even kijken hoe het bij ons was. Beiden met heftige verhalen over hun ziekte. Hun verhalen hebben ons allen zeer aangegrepen. Uiteraard was er plaats voor emoties. Maar, dat is kenmerkend voor onze groep, onmiddellijk begon iedereen te troosten en te steunen. Het groepsproces op zijn best. Wij voelden verdriet om zulke heftige verhalen. Maar ook trots. Trots dat we elkaar helpen, steunen en bijstaan.

Natuurlijk is er ook gesproken over de markt bij “De Zoete Aarde”. Dat wij er met meerder lotgenoten hebben “genoten” om samen aan de kraam spullen aan de man te brengen .Dat alles om in aanmerking te komen voor het verdubbelen van alle sponsorgelden door het ”Nationaal Fonds Tegen Kanker”

Verder konden wij eindelijk aangeven dat het kunstwerk “Happy Project” aan het ziekenhuis wordt aangeboden om 16.30 uur. Later een verslag.

Wij hopen dat de 2 nieuwe lotgenoten een beetje van de schrik zijn bekomen na alle emoties en informaties. Natuurlijk zijn wij onder de indruk. Voor jullie ligt de lat aanzienlijk hoger. Wij hopen oprecht dat jullie je welkom voelen en dat is waar wij allen voor staan.

Nogmaals weest hartelijk welkom.

Namens alle lotgenoten, ook die vandaag niet aanwezig waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.