Voluit Leven Met Kanker

Het Maja Anjohuis in samenwerking met Stichting Aardedraad nodigen je uit voor deze lezing op Vrijdag 26 januari van 10.00 tot 12.00 uur in het inZet gebouw Nathaliegang 79 naast de bibliotheek in Rokkeveen.

DENK JE LOOPBLESSURE, HEB JE KANKER

En niet zo’n beetje ook. Uitgezaaid. Ongeneeslijk. Topfit en doodziek. Tegelijk! Dat was het scenario waarmee Erik Huisman (1960) drie jaar geleden te maken kreeg. En meteen erna kwamen de vragen. Hoe pakt dit uit? Hoe red ik me? Wat doe ik?

Inmiddels is Erik drie jaar en een omslag in zijn leven verder. De behandelingen en bijwerkingen grepen diep in. Maar … Erik staat! Hij leeft voluit en droomt dwars door alles heen. Werken lukte niet meer, maar toch wil hij bijdragen dus werd de oud-journalist schrijver en verteller.

Als Erik leest en vertelt, voert hij je als vanzelf mee, laverend tussen indringend en vederlicht. Zijn materiaal haalt hij uit zijn twee Mallemolen-boeken, die een mix zijn van proza en poëzie. Erik zal vertellen en ruimte geven om ervaringen te delen. ‘Alles’ kan aan bod komen, zoals angst, vreugde, verdriet, moed, machteloosheid en je leven ondanks alles richting geven. Erik ziet altijd licht.

Deze lezing word gegeven door Erik Huisman, inwoner van Monster, oud-handballer en oud-journalist.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst?

Stuur dan uiterlijk 22 januari een e-mail naar info@maja-anjohuis.nl

1 gedachte over “Voluit Leven Met Kanker

  1. Pingback: Mallemolen 451 | Erikio's Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.