Verslag Inloopochtend 19 September

Deze inloop was nagenoeg “overlopen” zoveel lotgenoten bij elkaar.

Met de marktkraam verkoop op zaterdag 9 september er bij kon ik vertellen dat wij over de € 1000.00 hadden vergaard. Dank aan alle medewerkers, kopers en donateurs.

Met zoveel aanwezigen was het uiterst gezellig. Er werd zowel als gehele groep, maar ook in kleinere groepjes lekker gebabbeld. Gelukkig was Hans er ook weer bij.

Maandag 18 september hadden wij een ontmoeting met Rob van Hoogdalem, bekend van Rob’s Kaastour. Hij interviewde Maja, Victor en Henk om het Maja Anjohuis bekend te maken. Hij noemde ons het jongste inloophuis van Nederland. Gaaf toch.

Hij bracht een kaas mee voor het inloophuis en Victor heeft deze kaas in stukken gesneden en ieder heeft er zijn deel van gekregen.

Wij hebben natuurlijk geluisterd naar een lotgenoot die op een oproep wacht en dat is spannend. Ons jongste lotgenoot gaat op vakantie naar IJsland, en we hopen dat zij er heel veel plezier aan beleeft. Het zou leuk zijn als wij haar foto’s kunnen zien, IJsland is gewoon heel bijzonder.

Na de inloop heeft Johan Rensen interviews afgenomen van Maja en van Victor. Dat allemaal om het Maja Anjohuis te promoten en naamsbekendheid te krijgen. Johan is ambassadeur van de Ronde van de Driemanspolder. Zoals jullie weten is de opbrengst van deze loop bestemd voor ons Maja Anjohuis en het “Nationaal Fonds Tegen Kanker” gaat dat bedrag verdubbelen.

Einde van dit verslag.

Volgende inloopochtend is op 3 oktober.

Wat staat er nog te gebeuren?

OP 7 oktober is het Maja Anjohuis aanwezig op het terrein van “De Zoete  Aarde” met een marktkraam om weer geld te verdienen. Vrijwilliger verkopers wij rekenen op jullie, waarvoor onze dank. Met de verdubbelaar er bij zullen wij zeker goede zaken gaan doen

Op 11 oktober is er een benefiet veiling waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk geld te genereren voor het Maja Anjohuis. Hier geldt ook de verdubbelaar.

>>>>>LAATSTE NIEUWS<<<<<

Het varkentje bij het eetcafé De Leyens heeft opgebracht € 0,40 dus 40 cent. Arm beestje, kreeg natuurlijk weinig te eten.

De varkentjes van de Dorpsstraat waren goed voor € 67,65. Kijk dat scoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.