Verslag Creatieve Ontdekkingsreis

In tegenstelling tot de planning zijn we niet eerst op ontdekkingsreis gegaan maar hebben wij ons gestort op het opleuken van de witte papieren zakken.

Geen zak is hetzelfde geworden, de papieren zak om precies te zijn.

Iedereen heeft zichtbaar ontspannen zijn best gedaan om er iets moois van te maken. Er is gelachen en men vond het heel leuk om te doen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee is er begonnen aan de ontdekkingsreis.

Een lotgenoot had een boom getekend, een levensboom. In de boom een aantal bladeren met langs het blad een stelling of omschrijving. Het was de bedoeling om aan te geven wat deze omschrijving met jou deed. Naar eigen idee in te vullen, in te kleuren of te tekenen.

Sommigen lotgenoten vonden het moeilijk en moesten behoorlijk hun best doen om zich te uiten. Ondanks dat is er geregeld gelachen. Aan het einde van de ochtend zijn er gesprekken begonnen over wat er tot stand was gebracht. Was de boom nog niet helemaal af, dan kon het thuis worden afgemaakt.

Vandaag, woensdag 13 december zijn er diverse uiterst positieve reacties gekomen van meerdere deelnemers. Men vond het heel leuke en zeer geslaagde workshop en voor een herhaling vatbaar.

Wij van het organisatie team nemen het graag ter harte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.