Uitnodiging Inloopochtend 3/10

Aanstaande dinsdag 3 oktober is er weer inloopochtend.

Voor die lotgenoten die niet over de drempel durven te stappen om een bezoek te brengen aan het Maja Anjohuis, kijk op onze website: maja-anjohuis.nl of stuur een mailtje naar: info@maja-anjohuis.nl  Laat je informeren hoe het allemaal in zijn werk gaat. Je krijgt daar absoluut geen spijt van.

De komende tijd staan er een aantal specialiteiten te gebeuren..

Op 29 september is er een creatieve workshop. Tot nu toe zijn er 6 creatievelingen die zich hebben aangemeld via info@maja-anjohuis.nl

Zaterdag 30 september gaan een aantal lotgenoten varen op het Gooise meer. Laten wij hopen dat ons niet overkomt wat Berend Botje is overkomen. Voor de ouderen onder ons een bekend kinderliedje.

Even vooruit lopen op een drukke tijd.

Op 7 oktober staan wij op het terrein  van de Buurttuin Zoete Aarde met een marktkraam om weer het nodige geld te scoren. Hier geldt ook de verdubbelaar van het “Nationaal Fonds Tegen Kanker”. Zij maken van elke Euro  2 Euro’s

Hopen op goed weer. KOM, KIJK en KOOP.

Op 11 oktober is de benefietveiling voor het Maja Anjohuis. Er is enorm veel gedoneerd. Schilderijen, horeca voordelen en nog veel meer. KOM, KIJK en BIED.

Neem a.u.b. zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen mee. Deze veiling is van uiterst groot belang voor het Maja Anjohuis. Om onze doelen te halen is geld nodig. Daarom deze veiling en zeer speciaal, het “Nationaal Fonds Tegen Kanker” verdubbelt de totale opbrengst.

WANNEER en WAAR:

woensdag 11 oktober in 1892 Eten & Drinken in de Dorpsstraat 74-A  Zoetermeer

Om 20.15 uur gaat de zaal open voor de veiling.

Voor overige informatie, bezoek de home pagina van onze website https://maja-anjohuis.nl

Het wordt een groots spektakel met optredens van diverse artiesten.

Team Maja Anjohuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.