Speciale Verkoop Rommelmarkt

**** SPECIALE VERKOOPACTIE VOOR HET MAJA ANJOHUIS ****

Het Maja Anjohuis is op 2 verschillende “rommelmarkten” actief om met vrijwilligers het Maja Anjohuis financieel te ondersteunen.

>>> Attentie, alles wat wij aanbieden is spiksplinter nieuw <<<

Op zaterdag 25 november zijn wij in de Leyens in het Eetcafé, Gondelkade 33 van 11.00 tot 15.00 uur. Je bent van harte welkom.

Op zondag 26 november zijn we weer actief bij Wijkvereniging Rokkeveen aan de Prismalaan 34 (naast zwembad de Veur), van 10.00 tot 16.00 uur.. Ook hier ben je van harte welkom.

Voor deze 2 gelegenheden hebben wij bijzondere sleutelhangers, fraaie knuffels in meerdere formaten en heel speciale gesigneerde boeken van Herman van Veen inclusief CD. De titel is”: “Dat kun je wel zien dat is hij”

En ook gesigneerde boeken van Lodewijk Hoekstra, bekend van TV. De titel hiervan is: “Groen Geluk” voor een duurzaam dagelijks leven.

Heel mooi is ook een “shirt met signatuur” van Freek Vonk, ook bekend van TV, door hem gedoneerd voor deze gelegenheid.

Een prima gelegenheid om cadeautjes te kopen voor de komende feestdagen

Mocht je niet slagen bij de aankoop van een cadeau, er is ook een gelegenheid om geld te doneren voor het Maja Anjohuis.

Al met al een goede reden om je familie, vrienden en bekenden te vragen om deze markten te bezoeken. Bij voorbaat hartelijk dank.

Statistieken en advertenties bekijken

Bericht promoten

Alle reacties:

1818

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.