Benefiet veiling en feestje voor Stichting Maja Anjohuis

Stichting Maja Anjohuis ondersteunt kankerpatiënten en hun familieleden. Zij helpen mensen op verschillende manieren, zoals een inloopochtend, creatieve workshops, workshops rond ‘hoe om te gaan met kanker’ en bijeenkomsten voor familieleden van kankerpatiënten. “Bij het inloophuis vind je als (ex)kankerpatiënt steun. Je hoeft niets uit te leggen, iedereen weet wat je door maakt. Alleen dat al schept een band”, zegt de initiatiefneemster Maja Neijssel-Scholte.

Met meer inkomsten kan de stichting meer organiseren, zoals sportieve workshops en een ‘Delen en spelen’ bijeenkomst voor kinderen met een familielid die kanker heeft. 

Benefiet met een éénmalige verdubbelaar

Het Nationaal Fonds tegen kanker erkent het goede werk van Stichting Maja Anjohuis en gaat het bedrag van deze benefiet veiling éénmalig verdubbelen. Dit doen zij tot een bedrag van 10.000 euro, wat zij verdubbelen tot maximaal 20.000 euro.
Om de stichting te steunen organiseert All-in one events en Stichting Aardedraad een Benefiet veiling voor Stichting Maja Anjohuis op woensdag 11 oktober in 1892 Eten & Drinken in de Dorpsstraat 74-A.

Entertainment en veiling

De meest uiteenlopende items zijn beschikbaar gesteld door Zoetermeers bedrijven. Zo is er voor iedereen wel een reden om een goed bod te doen!

De avond kan je starten met een borrel, maar starten met een diner is ook mogelijk. 1892 zal een gedeelte van de drankopbrengst aan het goede doel schenken. Let op: vol is vol.
Starten bij de veiling kan natuurlijk ook.
De veiling zal plaatsvinden in drie rondes en zal worden afgewisseld met optredens. Zo wordt deze benefietavond een complete avond uit.

Aan de deur wordt een toegang/donatie naar uw eigen keuze gevraagd.

Starten wanneer jij wilt

Je kan deze ‘veiling en feest’ starten op verschillende manieren
Om 18.00 uur starten met een borrel (gedeelte opbrengst voor het goede doel)
Om 19.00 uur starten met diner (gedeelte opbrengst voor het goede doel) reserveren via 1892etendrinken Let op Vol is Vol!
Om 20.15 uur zaal open voor de veiling

Programma Veiling en feestje:

20.30 opening
20.35 – 20.50 artiest
20.55- 21.15 De 1e ronde veiling
21.20 – 21.35 artiest
21.40- 22.20 De 2e veiling
Korte pauze
22.30 – 23.00 De 3e Ronde
23.00 – 23.15 artiest

100% naar Stichting Maja Anjohuis

Iedereen die zich inzet voor dit doel, doet dit als vrijwilliger. Alle te veilen goederen zijn gratis beschikbaar gesteld door bedrijven en organisaties. Zo gaat elke euro naar de verdubbelaar en komt dan bij Stichting Maja Anjohuis terecht. Ook deze stichting kent geen betaalde krachten. Het is dan ook gegarandeerd dat elke euro ten goede komt aan de steun voor (ex)kankerpatiënten en familieleden.

Organisatie: All-in one evenementen, Sweetlake events, Onderneem.net, Stichting Aardedraad, Art & Finish, Zoetermeer Actief

 all in one logo fc512 logo aardedraad sweetlake eventslogo art en finish onderneem net logo 1892


Ondersteund door:

 zoetermeer en omstreken zfm streekblad ZA logo 2018focus op zoetermeer

Sponsors: 

 Actief tas Logos 2 Erwin Konijnenburg 1 5


U kunt deze mooie actie nog steunen! Stuur een mail naar: info@maja-anjohuis.nl   

Nog een actie voor Stichting Maja Anjohuis

Ronde van de Driemanspolder
Om Stichting Maja Anjohuis te steunen, organiseert stichting Aardedraad op 5 november wandel en hardloopevenement Ronde van de Driemanspolder. Na de eerste succesvolle Ronde in april dit jaar, is de verwachting dat deze ‘Tweede Ronde’ nog drukker bezocht gaat worden.
Naast wandelen en hardlopen, zijn er verschillende stands met eten en drinken, kraampjes en kinderactiviteiten.

Info en inschrijven? Ga naar: https://acties.tegenkanker.nl/project/ronde-van-de-driemanspolder

Ronde vd Driemanspolder poster23